+32 (0) 16 208559 / +32 (0) 497 515591

Touch of Matrix methode

een uiterst krachtige kwantum therapiemethode
Welkom

Het maakt niet uit hoelang je al met een probleem kampt of hoe uitzichtloos je situatie lijkt

Elk thema is behandelbaar met deze methode, zowel fysiek, emotioneel, psychisch (mentaal),…

Wat ?

Touch of Matrix is een zeer geavanceerde alternatieve therapiemethode en brengt de meest recente inzichten uit de kwantum- wetenschappen in praktijk. Günther de Jong, de stichter ervan uit Nederland, heeft deze methode ontwikkeld vanuit zijn jarenlange praktijkervaring als therapeut, gespecialiseerd in verschillende kwantum healing-methodes.. Momenteel kent deze methode een razendsnelle opgang in Nederland en Duitsland en is eveneens erkend door sommige Nederlandse verzekeringsinstanties.

Het basisprincipe van Touch of Matrix steunt op het gegeven dat alles uit informatie, licht en energie (trillingen) bestaat. De kwantum-wetenschappen hebben bewezen dat alles trilling is en vaste materie in feite niet bestaat. Het hele universum, het zichtbare en onzichtbare gedeelte, en dus ook de mens inbegrepen, maken deel uit van één groot geheel van informatie, ook wel de universele matrix genoemd.

Bovendien staat ook alles met mekaar in verbinding (via het morfogenetisch veld genaamd). Dit heeft als grote voordeel dat alle informatie, waar deze zich ook bevindt, overal bereikbaar is. Om dit aanschouwelijk uit te leggen, vergelijkt Günther de mens vaak met een computer (harde schijf, internet, programma’s, …). Meer informatie hierover vind je op de uitstekende site van Touch of Matrix (klik hier).

Elke mens is begiftigd met een eigen soort van Intelligentie dat geen grenzen kent en toegang heeft tot alle informatie die er bestaat. Om deze Intelligentie te activeren is het noodzakelijk om het kanaal hier naartoe te openen. Deze Intelligentie wordt in Touch of Matrix ook wel je ‘ Ware Ik’ genoemd en is gelegen ter hoogte van de hartstreek. Het Ware Ik is er altijd geweest en staat ten dienste van ieder mens en kan elk probleem, waarmee men kampt, weer in orde brengen op een uiterst efficiënte wijze en dit op alle niveaus (emotioneel, mentaal, fysiek, spiritueel).

Bij de meeste mensen is deze verbinding niet meer volledig actief. Dit heeft vooral te maken met het feit dat we in een wereld leven waar de logica en het verstand domineren. We denken dat we alles kunnen oplossen vanuit ons verstand. De realiteit is echter dat het verstand zeer veel beperkingen kent. Kijk maar naar alle problemen waarmee we op dit moment geconfronteerd worden, zowel op persoonlijk vlak als op maatschappelijk vlak.

Je Ware Ik kent geen beperkingen daar het toegang heeft tot alle ‘juiste’ informatie waar die zich ook bevindt in het veld. Bij een Touch of Matrix behandeling haalt je Ware Ik de informatie, die de oplossing is voor je problemen, uit het veld en plaatst deze opnieuw in je systeem. De oude ‘foutieve’ informatie wordt tegelijkertijd ook uit je systeem gehaald. Vandaar ook de uitdrukking ‘Bewustzijn in Beweging’.

Bij een Touch of Matrix behandeling ben jijzelf je therapeut daar je eigen persoonlijke Ware Ik alle actie uitvoert. De Touch of Matrix therapeut opent je kanaal met deze Intelligentie waarna deze het overneemt. Tijdens de behandeling mag de therapeut helpen, maar ook niet altijd. Een Touch of Matrix therapeut is er in getraind om aan te voelen wanneer hij gedurende de behandeling acties mag ondernemen en wanneer niet. Dit heeft als grote voordeel dat de therapeut geen persoonlijke manipulaties kan uitvoeren en dat de cliënt op de best mogelijke manier geholpen kan worden.

Gedurende de hele behandeling is je eigen Ware Ik de therapeut. En dit vaak met verbazingwekkende resultaten als uitkomst achteraf.

Gedurende de behandeling blijft men volledig bij bewustzijn en kan men op een normale manier met de therapeut communiceren.

Hoe toegepast ?

 

De  Touch of Matrix methode vormt steeds de basis van al mijn energetische behandelingen.

Is een essentieel onderdeel van de ‘Matrix Vibration’ behandeling.

Het boek –klik op de afbeelding
bestelling via de officïele site

doeltreffend – aangenaam – eenvoudig – betrouwbaar

Volg mij op Sociale Media

Wil je niets missen van alle tips en oefeningen die ik deel, like dan mijn Facebook pagina!