+32 (0) 16 208559 / +32 (0) 497 515591

PSY-I.T. methode

een uiterst krachtige kwantum therapiemethode

Welkom

Wat ?

 

De PSY-I.T.- methode maakt onderdeel uit van de KosmoHumanistische leer. Deze Kosmohumanistische beweging is opgericht door professor Albert Ignatenko (Russisch-Oekraïense afkomst), een wetenschapper en visionair.

Albert Ignatenko is gedoctoreerd in verschillende disciplines en kan als een expert beschouwd worden in de informatie-technologie en dit in de breedste zin van het woord. Gedurende tientallen jaren heeft hij gezocht naar een model dat alles kan verklaren (het universum, de mens, …).

Hij is ervan overtuigd dat de mens hier op aarde is om het goede te ervaren (geluk, gezondheid, welvaart, harmonie, …). Om dit te bereiken heeft hij de PSY-I.T.- methode ontwikkeld. Albert Ignatenko beweert dat elk probleem op te lossen is en dat er geen grenzen bestaan aan wat bereikt kan worden. Het is enkel een zaak van de juiste informatie in je systeem te plaatsen en de oude te verwijderen en dit met behulp van matrixen (= zogenaamde informatie-energievelden).

De PSY-I.T.- methode is net als de Touch of Matrix- methode een kwantum therapiemethode. Alles wordt herleid tot informatie. Deze methode vertoont praktisch zeer vele gelijkenissen met de Touch of Matrix– methode maar er zijn ook wel een paar grondige verschillen in het werken met deze informatie. Touch of Matrix werkt via het Ware Ik en deze methode werkt met afzonderlijke matrixen (informatie-velden). Ikzelf ben een tijd erkend trainer in Duitsland geweest van deze methode. En ook deze therapie is een uiterst krachtige therapievorm. Indien men hierover meer wil weten, verwijs ik ook graag naar zijn boek (naar het Duits vertaald).

Het boek – bestellen via bol.com

Niet meer verkrijgbaar (Duitse versie)

Hoe toegepast ?

Ik gebruik deze methode steeds in combinatie met de Touch of Matrix methode

Vanuit mijn ervaring heb ik gemerkt dat deze combinatie de beste resultaten oplevert

Vast onderdeel van de ‘Matrix Vibration’ behandeling

Volg mij op Sociale Media

Wil je niets missen van alle tips en oefeningen die ik deel, like dan mijn Facebook pagina!