+32 (0) 16 208559 / +32 (0) 497 515591
De meest geavanceerde therapievormen nu beschikbaar

Welkom

Voor wie …

Elkeen die kampt met emotionele/mentale problemen (en andere gerelateerde problemen) wat de oorzaak ook moge zijn (stress, faalangst, familiaal, werk, burnout, relationele problemen, …)

Mensen die hun leven kwalitatief willen verbeteren (uitstelgedrag, belangrijke beslissingen nemen, doelen stellen, gelukkiger willen zijn, meer vreugde in hun leven willen ervaren, …)

Eenieder die het gevoel heeft vast te zitten, geen uitweg meer ziet, alles al heeft geprobeerd om zijn/haar situatie op te lossen (lichamelijke klachten en pijnen, ziektes, opgegeven zijn door de reguliere medische wereld, angsten, …)

Kortom: elk thema kan aangepakt worden met deze methodes

Je aangeboren Kracht opnieuw ten volle te kunnen gebruiken, werkt enorm bevrijdend en maakt je zeer blij

R

Touch of Matrix Therapeut

R

PSY-IT Therapeut

R

MWO Therapeut

R

Reiki Master

R

NLP Practitioner

R

Rebirthing Specialist

Overzicht van de gebruikte kwantum therapiemethodes

Touch of Matrix methode

Ontwikkeld door Günther de Jong

Slechts enkele erkende therapeuten in België

Eerste behandeling aan introductieprijs

PSY-I.T. methode

Ontwikkeld door professor Albert Ignatenko

Slechts enkele erkende therapeuten in België

Behandeling steeds in combinatie met Touch of Matrix

Multi Wave Oscillator (MWO)

krachtig resonantie apparaat

Ontwikkeling: Lakhovski & Tesla (+/- 1920)

Huidig ontwerp op basis van de originele tekeningen

Geproduceerd door Meditech Europe (Ned.)

Mijn grootste vreugde bestaat erin jou te mogen helpen

Hoe verloopt een eerste behandeling (matrix vibration behandeling)
9

Intake gesprek

Kennismaking. Bespreking van het thema/probleem wat je bezighoud. Korte uitleg over mijn werkwijze en hoe ik de dingen benader en zie.

9

Verbinding met je ‘Ware Ik’ herstellen

Geleide éénmalige meditatie (ongeveer 15 min.) om de verbinding met je Ware Ik te herstellen. Deze open verbinding heb je nu voor de rest van je leven. Ik leer je ook hoe connectie te maken en te communiceren met je Ware Ik. Je kan nu opnieuw je aangeboren Kracht zelf gebruiken.

9

Korte MWO sessie (optioneel)

Harmonisering van je systeem op alle niveaus door middel van het Multi Wave Oscillator apparaat (+/- 5 min. eerste keer). Optioneel.

9

De eigenlijke behandeling

De basis is steeds de uiterst krachtige Touch of Matrix methode. Deze wordt aangevuld met elementen uit andere methodes (PSY-I.T. methode, …).

9

Nabespreking

Bespreking over hoe de behandeling verlopen is. Nazorg: ik ben ook steeds bereikbaar voor jou na de behandeling (tel., email, …). Eventueel geef ik ook nog een nabehandeling indien nodig (afstandsbehandeling).

Een ‘Matrix Vibration’ behandeling combineert de beste elementen van de hier toegepaste kwantum-methodes

De vergelijking met een computer

Günther de Jong, grondlegger van de uiterst krachtige Touch of Matrix methode, maakt graag de vergelijking met de werking  en de constructie van een computer. En in feite is dit ook wat er gebeurt. Alles bestaat uit informatie, ook het menselijk systeem.

Je harde schijf staat vol nuttige en niet nuttige (soms zeer oude) informatie. Wanneer de harde schijf overvol raakt, wordt je systeem trager en hapert soms. Dit komt overeen met de problemen die je begint te ervaren in je leven. Door de niet nuttige, je hinderende informatie te verwijderen, ben je opnieuw in staat deftig te functioneren. Door oude programma’s te stoppen en te deïnstalleren, ze te vervangen door de juiste nieuwe, actuele programma’s , krijg je weer grip op je leven. Dit noemen we ‘heling’.

Het internet kunnen we beschouwen als de verbinding met het morfogenetisch veld van waaruit we de nieuwe informatie (programma’s en data) halen en opnieuw in je systeem zetten.

De oplossing ligt dichter bij jezelf dan je denkt !!

Overzicht en tarieven van de toegepaste behandelingen

Matrix Vibration behandeling

Een complete behandeling

De meest krachtige. Deze behandeling is een totaalbehandeling en omvat het intake gesprek, je opnieuw in je kracht zetten, korte MWO sessie (optioneel), de eigenlijke behandeling (basis: Touch of Matrix gecombineerd met elementen uit PSY-I.T., …) en de nabespreking. Nazorg inbegrepen.
Gemiddelde duur: 1,5-2 uur.

Touch of Matrix behandeling

Een pure Touch of Matrix behandeling

Een zuivere Touch of Matrix behandeling. Enkel gericht op het oplossen van het thema/probleem waar je voor komt. Deze behandeling bestaat uit het intake gesprek, de eigenlijke behandeling en de nabespreking. Nazorg inbegrepen.
Gemiddelde duur: 1-1,5 uur.

MWO behandeling

Een behandeling met het MWO apparaat

Dit is een zuivere behandeling met het MWO apparaat. Bestaat uit 5 sessies die gradueel opgebouwd worden. De eerste sessie (gratis) duurt 10 minuten. De tweede 15 min., de derde 20 min., de vierde en de vijfde 25 min. Aanbeveling: 1 tot 2 sessies per week opeenvolgend tot de 5 sessies bereikt zijn. In het intake gesprek kunnen we bepalen of deze behandeling geschikt is voor jou.
Nazorg inbegrepen.

Wanneer je door wilt met de behandelingen (losse behandelingen) is het volgende mogelijk:

MWO behandeling:

Voorwaarde is dat eerst het pakket van 5 behandelingen afgewerkt is; nadien zijn losse behandelingen mogelijk aan €35 per behandeling (duur 25 minuten per behandeling). Het is ook mogelijk om opnieuw een pakket van 5 behandelingen te reserveren aan €99/pakket.

Matrix Vibration / Touch of Matrix behandeling:

Meestal zijn er maar 1 tot 3 behandelingen nodig om één thema op te lossen. Soms kan het echter wel noodzakelijk zijn om toch meer behandelingen te ontvangen. In dit geval gelden de prijzen zoals hierboven vermeldt in de tabel.

Laat de prijs je er niet van weerhouden om me te contacteren voor een behandeling. Ook hier kan over gepraat worden. Voor mij is het belangrijk dat iedereen de kans zou krijgen om met deze fantastische methodes kennis te maken en de draad van je leven weer op te pakken.

I
meestal volstaan  3 behandelingen voor 1 thema, vaak minder (behalve voor MWO)
I
totale vrijheid in het kiezen voor verdere behandelingen
I
elk thema is behandelbaar
I
elke behandeling is aangepast aan de specifieke situatie van de klant
I
elke behandeling is uniek en allesomvattend
I
Nazorg steeds na elke behandeling inbegrepen (tel., mail, …)

Veelgestelde vragen

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen de 3 behandelingen ?
De basis van de 3 methodes is steeds hetzelfde. Alle 3 werken op het thema waarvoor je komt (informatie handeling) en zijn allen uiterst krachtig.
Bij de Matrix Vibration behandeling worden er nog elementen aan toegevoegd zodat je ook ondermeer achteraf zelf aan de slag kunt met de Kracht in jou.
Dit alles wordt uitgebreid uitgelegd gedurende het gratis intake gesprek.
Werkt een MWO behandeling enkel op het fysieke?
Neen. Dit hangt af van de hulpstukken die gebruikt worden. Wanneer men de ringen aansluit, wordt er een zeer breed spectrum van frekwenties doorgestuurd die elk niveau behandelen (emotioneel, mentaal, fysiek, …). Een korte sessie met de MWO (ringen) zit altijd vervat in de ‘Matrix Vibration’ behandeling met als doel je systeem te harmoniseren.
Welke van de drie behandelingen is het best geschikt voor mij?

Dit wordt samen beslist tijdens het intake gesprek.

Vraag volledig vrijblijvend een gratis intake gesprek aan

3 + 2 =

Praktijkgegevens:

Matrix Vibration
Rudi Schoetens

Alternatief therapeut

Enkel op afspraak – ma/vr  10h-17h
WE en avond ook mogelijk bij overleg

016 208559 – 0497 515591

Bogaardenstraat 28 bus 202

3000

Leuven – België

Annuleringsregeling:

Voor elke behandeling reserveer ik tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen tot een dag voor de eigenlijke afspraak. Ik zou het fijn vinden indien deze regeling gerespecteerd wordt.

Volg mij op Sociale Media

Wil je niets missen van alle tips en oefeningen die ik deel, like dan mijn Facebook pagina!