+32 (0) 16 208559 / +32 (0) 497 515591

Welkom

Over mezelf

Mijn verhaal…

 

Het kenmerkende in mijn gehele leven is steeds mijn nieuwsgierigheid geweest. Laten we het mijn grote passie noemen. Het zoeken naar verklaringen. En dit op alle gebieden. Het vinden van antwoorden. Waarom zijn we hier op aarde, wat drijft ons, hoe krijgen we vat op ons leven, waarom is er oorlog en ziekte, …  en bovenal hoe kunnen we ons leven kwalitatief verbeteren.
Ik ben steeds een zoeker geweest in hart en nieren met een zeer praktische inslag. Theorieën die niet in praktijk omgezet kunnen worden, hebben voor mij weinig waarde.

Al van kindsbeen af merkte ik dingen op, waarvan ik dacht dat iedereen deze waarnam. Na een tijdje had ik door dat dit niet het geval was bij iedereen. Achteraf kwam ik te weten dat dit te maken had met een zeer sterk ontwikkelde intuïtie en innerlijk weten.
En mijn zoektocht ging verder toen ik volwassen werd. Ik zocht naar verklaringen in de wetenschap, in de wijsbegeerte, in de psychologie, in de spirituele wereld, … Steeds wanneer ik dacht de ultieme verklaringen gevonden te hebben, dook er meestal weer iets nieuw op dat beter aansloot bij datgene naar waar ik op zoek was.

Ik heb zeer vele methoden onderzocht en vele certificaten behaald gedurende mijn leven. Certificaten zijn echter voor mij niet belangrijk maar voor de volledigheid heb ik ze toch vermeld op mijn site. Laten we  zeggen dat ik vrijwel steeds de hoogste certificaten heb behaald van de vele methodes die ik onderzocht heb.
Mijn streefdoel is steeds geweest de werkelijkheid te begrijpen, anderen te helpen met wat ik ontdekt heb en dit op de meest efficiënte manier.

Naast mijn passie als ‘onderzoeker van de waarheid’, ben ik steeds in de IT-wereld werkzaam geweest. Hierin heb ik jarenlang een hoge management functie uitgeoefend. Ik had de leiding over grote groepen van werknemers. Dit gaf me ook de kans om de methodes die ik ondertussen had geleerd, toe te passen in mijn werkomgeving. En met succes. Ik werd vaak geprezen voor mijn ‘people management’ vaardigheden.

Sedert enige jaren heb ik me verdiept in de kwantum therapievormen en ben ondertussen ook onder meer zelfstandig therapeut geworden.
De kwantum therapieën, die ik aangeleerd heb in Duitsland en Nederland, sluiten op dit moment het best aan bij wat ik van een therapie verwacht.
De cliënt staat volledig centraal en de therapie moet voldoen aan de volgende parameters: doelgericht, aangenaam, snel en efficiënt.
Met deze therapieën heb ik al vaak spectaculaire resultaten mogen ervaren. Maar laten we ook eerlijk zijn: resultaten kan je natuurlijk nooit echt garanderen maar de waarschijnlijkheid dat er fantastische dingen mogen gebeuren met deze methodes ligt wel erg hoog. Vandaar dat ik de eerste behandeling aan een introductieprijs aanbied.
Gewoon om je te laten kennismaken met deze methodes. Achteraf beslis je zelf of je ermee doorgaat.

Meestal volstaan 3 behandelingen of minder.  En ik blijf steeds bereikbaar na een behandeling, mochten er nog vragen zijn of indien men behoefte heeft aan een gesprek om de dingen te kunnen plaatsen achteraf.

Rudi Schoetens

Volg mij op Social Media:

Opleidingen:

Touch of Matrix therapeut
Enschede (Nederland)
Günther de Jong

PSY-I.T. healing specialist en trainer
Memmingen, Frankfurt, Köln, Berlijn (Duitsland)
Prof. A. Ignatenko

Certified Multiple Wave Oscillator practitioner
Emmeloord (Nederland)
Hessel Hoornveld

Reiki Master
Antwerpen
Mieke Slock

NLP practitioner
Heerlen (Nederland)
Kurt Wegener

Rebirthing specialist
Campbell Hot Springs, Sierraville, CA (USA)
Leonard Orr

Specialisaties:

N

Touch of Matrix therapie

N

PSY-I.T. therapie

N

MWO therapie

N

NLP practitioner

Wat zeggen mijn klanten…

Het toelichtend gesprek met de therapeut na de Matrix behandeling, werkte in mijn geval kalmerend op alle fronten en gaf verheldering en inzicht in het probleem… …

… … Een Touch of Matrix behandeling heeft mij versterkt in mijn overtuiging, dat deze vorm van therapie effectief en natuurlijk is.
Met dank aan Rudi Schoetens voor de toepassing van de Touch.

(afstandsbehandeling)

Linda Driessen, Frankrijk

Lieber Rudi,
es ist großartig, mit welcher Hingabe und Intensität du Hilfe und Heilung vermittelst… …

… … Deine Menschenkenntnis, Tief- und Scharfsinnigkeit, deine Geduld und Umsicht sind neben deinem profunden Wissen besonders und zeichnen dich wirklich aus

Petra Moje, Duitsland

Heilpraktikerin, trainer, coach

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?


Mijn praktijk…

 

 

De naam van mijn praktijk is ‘Matrix Vibration‘.

Ik woon in het centrum van Leuven en heb een aparte gezellige praktijkruimte.

In deze ruimte worden alle behandelingen uitgevoerd. Ook het MWO apparaat staat hier opgesteld.

Door de vele energetische behandelingen die ik hier geef, heeft er zich na verloop van tijd een zeer krachtig energieveld gevormd. Alleen al het vertoeven in deze plaats heeft een zeer heilzame werking op je systeem.

Het is niet toevallig dat er regelmatig andere collega-therapeuten (van uiteenlopende disciplines), vanuit binnenland en buitenland, naar mijn praktijk komen voor een behandeling. De reden die zij hiervoor opgeven is steeds dezelfde: het sterk aanwezige en heilzame energieveld in mijn praktijk.

Ook voor de afstandsbehandelingen die ik geef, biedt dit een enorm voordeel. De behandelingen zijn hierdoor een stuk krachtiger.

Ik zou het zeer fijn vinden je te mogen verwelkomen in mijn praktijk.

Praktijkgegevens:

Matrix Vibration
Rudi Schoetens

Alternatief therapeut

Enkel op afspraak – ma/vr  10h-17h
WE en avond ook mogelijk bij overleg

016 208559 – 0497 515591

Bogaardenstraat 28 bus 202

3000

Leuven – België

Rudi Schoetens - Bogaardenstraat 28 bus 202 3000 Leuven

Heb je nog vragen over de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met me op!

Volg mij op Sociale Media

Wil je niets missen van alle tips en oefeningen die ik deel, like dan mijn Facebook pagina!