+32 (0) 16 208559 / +32 (0) 497 515591

Multi Wave Oscillator (MWO)

een uiterst krachtig resonantie apparaat

Welkom

Inleiding

Het hele Universum, de zichtbare en de onzichtbare wereld, bestaat enkel uit trillingen (vibraties, frequenties, informatie). Vaste materie bestaat nauwelijks. Dat is al vele malen bewezen door de wetenschap. Dus de verschillen die we waarnemen zijn in feite gewoon een verschil in trillingsfrequentie. Bijvoorbeeld: hout heeft een andere trillingsfrequentie dan ijzer. Dit geldt ook voor de levende organismen. Ons lichaam bevat miljarden cellen die elk hun specifieke trillingsgetal hebben. Een voorbeeld: een gezonde levercel verschilt van een gezonde hersencel louter en alleen door het verschil in trillingsfrequentie.

Hoe kunnen we dan ziekte (disharmonie) verklaren?
 Indien we de lijn nu doortrekken, kunnen we eenvoudig stellen dat ziekte een verandering van trillingsfrequentie in de cellen is. Voorbeeld: een zieke prostaatcel heeft een ander trillingsgetal gekregen en vibreert dus niet meer op zijn oorspronkelijke frequentie. Wat de oorzaak ook moge zijn van ziekte, het is nu de kunst om de zieke cellen opnieuw te laten vibreren op hun oorspronkelijke frequenties. Een heel belangrijk element in deze is dat cellen ook een geheugen hebben en dus perfect weten welke hun oorspronkelijke trillingsgetal is maar door omstandigheden er niet meer in slagen om terug te keren naar deze oorspronkelijke toestand.

Werkingsprincipe

De Multi Wave Oscillator (MWO, een resonantie-apparaat) is technisch zo ontworpen dat deze op subtiele wijze een breedspectrum aan ‘harmonische’ frequenties produceert. Met andere woorden: er wordt een zeer krachtig magnetisch veld opgewekt en dit veld bevat alle frequenties die de ‘zieke’ cellen zouden kunnen nodig hebben om opnieuw op de juiste trilling te kunnen vibreren. Wanneer een ‘zieke’ cel in aanraking komt met deze frequenties zal deze cel zijn oorspronkelijke  ‘specifieke’ juiste frequentie eruit pikken (cel heeft een geheugen!) en opnieuw gaan (mee-)vibreren op deze frequentie. Dit noemen we heling. Op een gezonde cel zal dit geen uitwerking hebben daar deze al zijn juiste trillingsgetal heeft. Let op: dit is geen medisch apparaat.

Toepassing

De MWO kan met veel verschillende specifieke hulpmiddelen verbonden worden om deze ‘harmonische’ frequenties door te sturen. Elk van deze hulpmiddelen heeft zijn eigen toepassingsgebied. Om een mooi overzicht te hebben, raad ik aan om de site van de producent (www.meditecheurope.nl) te raadplegen: www.multiwaveoscillator.nl.

In mijn praktijk gebruik ik de krachtigste versie (MWO super charged) vaak samen met de Lakhovski antennes (zie eerste foto boven, met de ringen). Ik hou van de combinatie met de Lakhovski ringen omdat deze op alle niveaus werkt (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel,…). Met deze antennes heb ik al zeer mooie resultaten mogen meemaken bij mijn klanten. Soms gebruik ik ook de combinatie met de therapiekussens, therapielamp, printplaten, … .

Ook in mijn andere energetische behandelingen (Matrix Vibration behandeling, …) voorzie ik steeds een korte sessie met de MWO (in combinatie met de Lakhovski antennes).

Korte voorgeschiedenis

De MWO is een apparaat dat ontwikkeld is door de Franse ingenieur Georges Lakhovsky, in de jaren 1920 – 1940, en samen met Nikola Tesla, een Servisch-Amerikaanse uitvinder, elektrotechnicus en natuurkundige, op punt gesteld. Tesla wordt gezien als een van de grootste ingenieurs en uitvinders aller tijden.

Het doel van Lakhovski was om op een simpele manier mensen te genezen door terug te gaan naar de basis van het leven: alles bestaat uit frequenties. Door opnieuw harmonie te bewerkstelligen in de cellen door blootstelling aan de juiste ‘gezonde’ vibraties. Een zeer simpel principe dus. Toen het apparaat op punt stond, werden deze toestellen door vele ziekenhuizen aangeschaft en gebruikt met meestal fantastische resultaten tot gevolg. Deze apparaten verdwenen ook plots uit alle ziekenhuizen toen Lakhovski in verdachte omstandigheden overleed. Was zijn methode te succesvol, te snel en te eenvoudig gebleken ? Niet winstgevend genoeg ?

Meer informatie over de MWO en het werk van Lakhovski vindt je ook op de volgende link: klik hier

Jaren geleden is Hessel Hoornveld (oprichter van Meditech Europe www.meditecheurope.nl en producent van de MWO www.multiwaveoscillator.nl) erin geslaagd om op basis van de originele tekeningen, deze MWO zo natuurgetrouw mogelijk na te bouwen. Met zeer veel succes.

Meer informatie

Nuttige links: 

https://www.praktijk-erhart.nl/2017/behandelingen/multi-wave-oscillator-mwo/

https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/george-lakhovskys-werk-moet-je-kennen/

Let op: niet geschikt voor mensen met een pacemaker vanwege het krachtige magnetische veld dat deze MWO produceert !

Nieuw: wordt sinds kort ook aangeboden als een aparte volwaardige therapie-methode in mijn praktijk

Altijd een vast onderdeel van de ‘Matrix Vibration’ behandeling

Belangrijke toestel-upgrade in 2017 – nu nog krachtiger !!

Volg mij op Sociale Media

Wil je niets missen van alle tips en oefeningen die ik deel, like dan mijn Facebook pagina!